Tag "воскреснување"

Врати се на почетна
Вера Духовност

Лазарова сабота – смртта како сведоштво на животот

Во човечкиот живот постои тема за која луѓето не сакаат да зборуваат, а никој не може да ја избегне. Тоа е темата за смртта.