Tag "Воскреснатиот"

Врати се на почетна
Вера Духовност

Колку пати Исус им се објави на своите ученици по воскресението?

Откако Исус воскресна од мртвите, им се објави на своите ученици во многу прилики. Ова тој не го стори само во еден ден, туку во деновите помеѓу неговото воскресение и