Tag "Воскресен понеделник"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата изрази блискост кон земјите кои се силно погодени од корона вирусот

На Воскресниот понеделник 13 април Папата Фрањо изрази блискост на земјите кои се силно погодени од коронавирусот. Светиот Отец ги спомна и жените и нивните големи жртви и опасности во