Tag "воскресение на тело"

Врати се на почетна
Ватикан

Да влеземе во логиката „денот после утре“

Христијаните не запираат на сегашноста, туку со доверба го насочуваат погледот во иднината, во воскресението на телото, а во верата за воскресението на телото