Tag "Волонтерски"

Врати се на почетна
Македонија

Започна волонтерскиот камп за млади во Охрид

Во понедленик 13 јули 2015 година во Пасторалниот центар во Охрид започна волонтерскиот камп за млади во организација на Македонски Каритас. На кампот учествуват млади од парохиите