Tag "волонтерска акција"

Врати се на почетна
Македонија

Предизвикот Паљурци

Паљурци, самото спомнување на најголемото македонско светилиште е предизвик, а кога ќе се спомне дека треба да се поработи околу темелите на Католичката црква свети Ѓорги