Tag "возрасните"

Врати се на почетна
Ватикан

Апел на Светиот Престол до ОН за правата на возрасните

„Во време, во кое повозрасните луѓе ‘се напуштени’ од општеството, повеќе од важно е нашите напори да се насочени кон промовирање на политиката и образовниот систем,