Tag "Вознесување"

Врати се на почетна
Размислување Свет

Успение на Пресвета Богородица

Вознесувањето на Пресвета Богородица на небото е една католичка догма која потврдува дека Марија, Исусовата мајка, во моментот на нејзината смрт („Успението на Марија) веднаш се пресели