Tag "Вознесение на Пресвата Богородица"

Врати се на почетна
духовнитекстови Размислување Свет

И откаде со мене ова?

Децата и едноставните луѓе се искрени во своето однесување. Еве, едноставниот човек ги извршува своите обврски едоставно и посветено, од љубов и покрај сите тешкотии.