Tag "воздух"

Врати се на почетна
Вера Духовност

Старецот, коронавирусот и респираторот

Откако се подобрило здравјето на еден 93 годишен страрец од Италија, кој бил заразен со коронавирус, бил замолен од болницата да ја плати сметката што дишел еден ден на респиратор.