Tag "Воен ординаријат"

Врати се на почетна
Македонија

Воениот бискуп монс. Вукшиќ се сретна со г.г. Стефан

На 3 јуни 2016., воениот бискуп во БиХ монс. д-р Томо Вукшиќ заедно со Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија монс. д-р Киро Стојанов,

Македонија

Воениот бискуп монс. Вукшиќ се сретна со министерот за одбрана на Р. Македонија г-дин Зоран Јолевски

Во текот на својата посета на Скопската бискупија на 3 јуни 2016 воениот ординариј во БиХ монс. д-р Томо Вукшиќ, заедно со Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија монс.