Tag "влезници"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата ги повика бездомниците на мултимедијална претстава

Во понеделник 28 јануари 2019 година папата Фрањо обезбеди 1.300 влезници за бездомници, сиромашни, семејства во потреба,