Tag "Владо Кантарзиев"

Врати се на почетна
Македонија

Гевгелија: Запознавање со верските заедници

Околу седумдесет ученици од 5 одделение при ОУ „Владо Кантарзиев“ –Гевгелија заедно со своите наставници на 26 јануари 2016 година ја посетија Католичката црква „Свети Петар и Павле“