Tag "Владо Ефтимов"

Врати се на почетна
Колумни

Промотивен говор за монографијата „Црквата во пресрет“

Почитувани присутни, ценети домаќини и драги гости, благочестиви христијани и возљубени верници – добра вечер и добро ни дојдовте!