Tag "вклучување"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата: Никогаш да не осудуваме

Христијаните вклучуваат, никому не затвораат врата – дури и ако тоа предизвикува отпор. Оној кој ги исклучува другите затоа што себе си се смета за подобар создава