Tag "Вијареџо"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Македонски Каритас ги прими претставниците на Парохискиот Каритас од Вијареџо

На 7 декември 2019 година во попладневните часови вработените од Македонски Каритас во посета ги примија претставниците на Парохискиот Каритас од Вијареџо (Лука) од Италија.