Tag "Витлеем Фотографија:"

Врати се на почетна
Свет

Божиќ – Бог Кој лута сè додека нè не пронајде

Пророкот Исаија најавил: „Народот кој во одеше темнина, виде голема светлина “ Тоа пророштво се исполнува на најубав начин. Бог – Светлината се раѓа пред нашите очи.