Tag "витлеемска пештера"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Витлеемската пештера и божиќното дрво се знаци на Божјата близина

Витлеемската пештера и божиќното дрво секоја години ни зборуваат на свој симболичен јазик;