Tag "Витенам"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Молитви на Папата за Виетнам, Хаити и конференцијата COP26

По молитвата Ангел Господов во недела 31 октомври 2021 година папата Фрањо поттикна на молитва и конкретна солидарност со народот на Виетнам погоден од големите поплави и за Хаити каде