Tag "Витезите на Колумбо"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо до Витезите на Колумбо: Бидете знак на Божјата љубов

Папа Фрањо вчера ги прими во аудиенција членовите на Витезите на Колумбо, редот кој пред 100 години го востанови чесниот слуга Божји отец Мајкл Мек Гивни, и им се заблагодари