Tag "Вистинска љубов"

Врати се на почетна
Македонија

Промовирано второто издание на книгата „Вистинска љубов“ од монс. Антун Циримотиќ

На 28 јуни 2016 година во просториите на културниот дом „Илинден“ во општина Илинден беше промовирано второто издание на книгата од монсињор Антун Циримотиќ „Вистинска љубов“ во издание на Матица