Tag "Висок одбор за човечко братство"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

 Папа: Да се молиме заедно како браќа Бог да нè ослободи од сите пандемии

На Литургијата во Домот „Света Марта“ на 14 мај 2020 година папата Фрањо потсети на Денот за молитва до Господ за завршеток на пандемијата од коронавирусот, кој го поттикна Високиот