Tag "Висок комесар во ОН"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Монс. Маренго: Папата е многу заинтересиран за Црквата во Монголија

Папата Фрањо го прими младиот епископ, Италијанецот монс. Џорџо Маренго, кој наскоро ќе се врати во Монголија откако Папата го именува за Апостолски префект.

Ватикан Вести

Папата го прими високиот комесар за човекови права на ОН Мишел Башеле

На 12 август 2020 година папата Фрањо во Ватикан го прими високиот комесар на ОН за човекови права Мишел Башеле, поранешна претседателка на Чиле.