Tag "виски"

Врати се на почетна
Размислување Сведоштва Свет

„Врати го татко ми“ – писмо на девојче до една марка виски

Лаура имала само осум години кога ја напaднал татко ѝ – алкохоличар после што и починала. Кратко пред нејзината смрт напишала писмо до една позната марка виски.