Tag "Вирџинија Раџи"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Рим светилник на цивилизацијата и учител за гостопримството

Затоа ве повикувам да не се плашите од „добрината и љубовта“ затоа што тоа се средства кои даваат живот на мирното општество.