Tag "виртуелна конференција"

Врати се на почетна
Вести Свет

Започна првото виртуелно пленарно заседание на австриските бискупи

Надбискупот од Салцбург Франц Лакнер прв пат како претседател на бискупската конференција на Австрија во понеделник 9 ноември 2020 година го отвори заседанието на австриските бискупи.