Tag "Винченцо Гроси"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата ги прогласи свети родителите на свети Тереза од Детето Исус

Сфаќањето на моќта според световните критериуми од една страна и понизно служење кое што би требало да го карактеризира авторитетот