Tag "Винцент Ламберт"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Смртта на Ламберт е пораз за човештвото

Привремениот директор на Канцеларијата за пречат при Светиот Престол, Алеснадро Џизоти на 11 јули упати изјава по повод смртта на Винцент Ламберт, француски квадриплегичар  кој утринава почина во Реимс.