Tag "Винојуг. Митко Чавков"

Врати се на почетна
Македонија

Кардинал Паролин го посети мигрантскиот центар во Гевгелија

На 19 март 2016 година Државниот секретар на Светиот Престол, кардинал Пиетро Паролин во прдиружба на Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија