Tag "винарија Стоби"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

На ручекот за папата Фрањо ќе бидат послужени вина на винарницата „Стоби”

Папата Фрањо за време на неговата историска посета на земјава во вторник ,7 мај 2019 година ќе биде послужуван со ексклузивни вина на винарницата „Стоби“.