Tag "Виенската конференција"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Време е да се стави крај на трагедијата трговија со луѓе

Во понеделникот на 3 април 2017 година, папата Фрањо на учесниците на Виенската конференција за трговија со луѓе им порача дека е време да се стави крај на таа трагедија.