Tag "видувања"

Врати се на почетна
Колумни

Фатима и пораките од неа се најпророчките укажувања во модерната доба

„Фатима со своите пораки несомнено е најпророчкото укажување во модерното време, а фатимските видувања иако го откриваат пеколот кој постои на земјата истовремено