Tag "видео колаж"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Видео: Пет години од инаугурацијата на Струмичко – скопската епархија и устоличувањето на првиот епарх монс. Киро Стојанјов

По повод петатта годишнина од инаугурацијата на Струмичко – скопската епархија и устоличувањето на првиот епарх монс. Киро Стојанов, настани кои се случија пред пет години, поточно на 2 декември