Tag "видео катехеза"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Одржана првата видео катехеза на епископот Стојанов

Во периодот од 4 до 16 декември 2023 година во парохиите на Струмичко  – скопската епархија и Скопска бискупија се одржа првата видео катехеза на Скопскиот бискуп и Струмичко –