Tag "вештачко оплодување"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Според лекарите бременоста е можна само со вештачко оплодување, а потоа Бог направи чудо …

К.П.Ж. (податоци познати на редакцијата) сведочи како Господ го промени нејзиниот живот. Таа се преобратила кога имала спонтан абортус,