Tag "Вечер со Богородица"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Најава: Вечер со Богородица

Со благослов на Н.В.П. монсињор Киро Стојанов, Скопски бискуп и Струмичко- скопски епарх во недела 25 јуни 2023 година со почеток во 20.00 часот во дворот на парохијата „Раѓање на