Tag "Вечер со Богордица"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Струмица: Вечер со Богородица и семејствата

Во сабота вечерта, 25 јуни 2022 година во дворот на црквата „Раѓање на свети Иван Крстител“ во Струмица Н.В.П. монс. Киро Стојанов ја предводеше светата Бројаница на настанот „Вечер со