Tag "ветувања"

Врати се на почетна
Размислување

 И да умре, ќе живее

„Вистината боли, а лагата навредува“ вели една мудра поговорка. Навистина, горката вистина може да боли, но лагата која напразно теши всушност таа длабоко навредува