Tag "Вестимнтсер"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата упати телеграма по повод смрта на кардинал О’Конор

По повод веста за смртта на кардинал Кормак Марфи О’Конор, кој почина на 1 септември 2017 година