Tag "веспа"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата доби подарок скутер „Веспа“

Папата Фрањо доби подарок скутер Веспа, кој му го подари клубот „Веспа во времето.“ Скуптерот ќе биде наменет за добротворни цели.