Tag "верски заедници во РМ"

Врати се на почетна
Вести Македонија

АПЕЛ ОД ЦРКВИТЕ И ВЕРСКИТЕ ЗАЕДНИЦИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Црквите и верските заедници во Република Македонија, застапени во Уставот, со должно внимание ги следат