Tag "Вероника"

Врати се на почетна
духовнитекстови Размислување

Вероника го следи Исус на Крстниот пат

Децата веќе се во дворот. Си играат. Барем тие нека не растат уживајќи во туѓото сtрадање. По кратко време почувствувв силна болка во срцето.