Tag "Вероника Д’Ортензио"

Врати се на почетна
Вести Свет

Виртуелниот ораториум во Милано пркоси на пандемијата

И покрај безбедносните мерки поради корона вирусот, ораториумите на Миланската надбискупија и понатаму остануваат со децата кои учествиваат на нив. Програмата за сите возрасти може да се следи по пат