Tag "Верници во дијаспора"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Црквата со дијаспората заеднички во новите предизвици

По предлот на Координативното тело за Синодата, а како плод на Синодалниот óд 2021-2023 и советувањата одржани во парохиите во Македонија со благослов на Н.В.П. монс. д-р Киро Стојанов е