Tag "Венција"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата во Венеција: Затворот може да стане место за повторно раѓање

Сите можеме да се излечиме и да бидеме тие кои ќе носиме исцеление, на сите нас може да ни биде простено и можеме да бидеме оние што ќе донесеме прошка,