Tag "Венецуелска епископска конференција"

Врати се на почетна
Вести Свет

Венецуелските епископи предупредија на институционализација на насилството

Во центарот на заседавањето на Венецуелската епископска конференција која траше од 7 до 12 јануари се анализира драматичната ситуација и предизвиците со кои се соочува населението во таа земја