Tag "Венециското биенале"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо во април ќе го посети Венециското биенале

Папата Фрањо ќе ја посети Венеција на 28 апри 2024 година во посета тамошната црковна заедница и Венециското биенале во 2024 година