Tag "Величај"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Марија ни кажува дека вистинската моќ е служењето, а да се владее значи да се љуби

Во пладневното обраќање на празникот Вознесение на Пресвета Богородица, Папата зборуваше за значењето на химната на Мајката Исусова „Величај“, која ни ја пренесува Евангелието според Лука и која зборува за