Tag "Велики Четврток. Литургија"

Врати се на почетна
Македонија

Бискупот Стојанов ја предводеше Литургија со посвета на мирото

Во среда 23 март 2016 година, Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија, монс. д-р Киро Стојанов во концелебрација со презвитерите на Скопската бискупија,