Tag "Велики пост 2022"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Порака на Светиот Отец Фрањо за Великиот пост 2022 година

„Кога правиме добро, тоа нека не ни биде здодевно, зашто во свое време ќе пожнееме, не заморувајќи се. И така, додека имаме време (kairós), да им правиме добро на сите“